Nu har ur kommit upp till fjällen igen. Un...

mms_img18134 (MMS)

Nu har ur kommit upp till fjällen igen. Underbart väder. Men blåsigt!


Seg dag.

Bläääää, säger jag för denna natten.
Livia vaknade flera gånger och runt 04.00 kunde hon inte somna om. Jag har fått träningsvärk i ena armen av att ha legat och buffat henne i rumpan typ hela natten! När hon väl lyckades somna vid 06.30 kommer Julle, pigg och glad, då fick vi inte sova. Bara att kliva upp! När vi hade lämnat Julle på dagis, fick vi äntligen sova. Vi sov 2,5h. SKÖNT! Efter lunch hade vi lite mys i soffan med film & popcorn. Nu sover barnen igen, även jag har sovit en stund. Sen fortsätter vi nog mysandet i soffan. Så kallt och blåsigt ute idag! 

Ska försöka orka med att städa och packa lite...



Fullt upp.

Ursäkta dålig uppdatering. Har fullt upp just nu. vi åker till fjällenstugan på lördag igen. Denna gång hela familjen. Även pappa Johan. Plus morbror Ronny & Bea, mormor & morfar. Så jag håller på att förbereda. Egentligen behöver vi inte ha med oss så mycket. Vi lämnar ju alltid alla skidor och utrustning där. Är bara alla kläder. Men det blir alltid mycket ändå. Blöjor. Apoteksgrejer. Mat till Livia. 

Igår var vi inte hemma på hela dagen. Julle var först på dagis. Direkt efter lunchen åkte vi till Elin och barnen Thea, Majken & Sixten för att låna slalomutrustning till Julle. Lekte en stund också både inne och ute i regnet :) Efter det åkte vi direkt till Maria och barnen Elliot & Linnéa för att låna en sele (som Julle ska ha på sig när han åker i backen). Där blev det också lek & bus. Skönt att kunna låna såhär första gången. Vill inte gärna köpa om det visar sig att han inte vill åka, helst inte pjäxor för dom växer han ju ur så snabbt nu.
Idag har vi vart på stan. Träffat Jessica & Evelina en snabbis på BK´s. Gjort ärenden på stan. Skickat iväg kläder. Tvättar hela dagen. Om en stund när barnen har vaknat ska vi åka till kusin Lovisa. Hälsa på deras lilla pälsbebis Harry :) 

Johan är borta med jobbet igen. Kommer inte hem förrän imorn. Ingen ro. Ingen vila!

Bjuder på en härlig bild på vårat lilla busfrö. 
(kläder från "Lillpysen-Design")


- Va? Jag? Nej, jag har inte gjort någonting!

ATTENTION!!!!

Tänkte bara uppmärksamma om att detta är sista veckan som ni har chansen att fynda i min bloppis. Sen åker en del kläder till Estland, och andra läggs ut på tradera. Så kika in en sista gång. Var inte rädda att lägga ett bud. Jag vill som sagt bli av med kläderna. 

Passa på! Passa på!

Bloppisen!



Lip balm



Använder just nu detta läppbalsam väldigt flitigt. Det är underbart. Mjukgörande. Vårdande.
Och smaskigt! Det finns på Åhléns. I olika smaker. Innehåller endast naturliga och organiska ämnen.
Och dessutom är ju burken bara så otroligt söt :)

Älskar´t!

Foten!



Ja, nu är foten på plats. Åh, fy vad ont det gör asså! När han är klar säger han att han ska bättra på den andra foten lite...va? Mer? Men det var snällt att han gjorde det så blir dom lite mer lika i färgen. Nu ser dom ju iofs jätte olika ut, den är ju svullen och blodig. Ni kan få se sen igen när den har läkt. När jag har återhämtat mig, om sisådär 2 år, då vill jag lägga till lite runt omkring så dom blir lite mer sammanhängande, förslag mottages gärna!



Nervös!

Vi är hemma igen. Skönt att komma hem, samtidigt som det är tråkigt att åka därifrån.
Livia är lite snuvig. Så skippade babysim idag.

Jag håller på att förbereda mig inför morgondagen. Det är en stor dag i morgon.
Först ska jag tatuera mig på förmiddagen. Sen ska jag på arbetsintervju på eftermiddagen.
Dubbelt nervös, alltså!

Pirrig och spänd inför gaddningen. Vet ju att det inte är så värst skönt. Och nervös för att det inte ska bli bra. Mega-nervös inför intervjun. Som en klump i magen liksom. Skulle behöva ta en springtur så att det släpper. Men det ska nog gå bra. Läser på lite om företaget och vilka frågor som kan dyka upp. Ush, jag kommer ju se gråtfärdig ut på intervjun när jag precis innan har varit och plågat mig själv. Dålig planering kanske, men får passa på medan jag har barnvakt!

Ni får veta mer i morgon...

Dagens nöje: vårstädning i skogen.

mms_img55235 (MMS)

Dagens nöje: vårstädning i skogen.


05.45

Nej! Jag har fått in en vana att vakna kl 05.45. Även om hela familjen sover. 
Eftersom jag den senaste tiden har lagt mig kl 20.30, av dödströtta skäl, så gör det egentligen inget för jag är då pigg kl 06.00. Jag har tänkt att jag ska ta en löprunda 3ggr/vecka på morgonen innan J går till jobbet, och då måste jag ju också gå upp kl 06.00, så det känns rätt bra ändå. Helt underbart att springa på morgonen innan frukost. Blodcirkulationen sätter igång och man känner sig piggare och fräschare resten av dagen. Det enda problemet just nu är att jag har dragit på mig en förkylning. Megasnuvig och slemmig i halsen. Så typiskt när jag precis hade kommit igång och dessutom köpt nya skor! 

Idag är stora J ledig från jobbet. Och lilla J är ledig från dagis. För vi ska åka till gården i Avesta. Livia ska få vara hos mormor & morfar hela helgen. Vi rullar iväg så snart morgonbestyren är klara. Kommer hem igen lagom till babysimmet på söndag :) Ska bli skönt med miljöombyte. Och kvalitétstid med Julius.

Men självklart kommer vi sakna syrran ♥



Pjuks

Livia har fått nya vårskor.
Precis som sin bror fick hon också converse...typ, fast en billigare variant :)



Äter årets första glass :-)

mms_img55229 (MMS)

Äter årets första glass :-)


Löpskor.

Idag har det blivit två promenader ner på stan. Helt slut är jag nu!
Så jäkla varmt och skönt det är ute idag. Fick ta av mig fler och fler plagg på vägen hem. Var nästan naken till slut ;) Efter lämning på dagis var det sagostund på bibblan för Livia. Men inte förrän kl 10 så var in på TeamSportia innan (typ enda affären som öppnar tidigt) och tittade på löpskor. Hål överallt på mina gamla, så behöver verkligen ett par nya. Fick prova flera par. Utan att titta på prislappen gillade jag så klart de dyraste. 1499kr. Så typiskt, händer alltid mig! Bra också att de var svarta. Vill inte ha vita springskor för de blir ändå svarta till slut! När jag skulle betala kunde jag inte komma på vilken PIN-kod jag hade. WTF, jag är ju nästan helt säker på att det ska vara dessa siffror! Har nyss bytt bank, därav ny kod! Inte så mycket att göra åt saken. Fick gå hem och logga in på bankens hemsida för att se vilken kod jag har. Efter hämtning på dagis, lunch och lite lek tog vi då andra promenaden ner på stan för att köpa dessa löpskor, igen. 

När jag kommer hem och ska packa upp skorna ser jag att det är massa data-grejer med. Och under sulan nån konstig mojäng. Misstänker att det är nån typ av stegräknare eller distansmätare. Inte undra på att dom var dyrare än alla andra skor! Har aldrig haft intresse av eller brytt mig i hur långt jag har sprungit. Men om jag kan lista ut hur detta fungerar så kanske det blir roligt till slut...

Nån som har liknande skor?



Cake pops.

Har gett mig på ett andra försök att göra cake pops.
Första gången gick såhär.

Vet inte riktigt hur jag ska säga att det gick denna gång. Tyckte att det gick bra i början. Jag hade koll på läget, tyckte jag. Mixade ballerina kakorna, tillsatte lite philadelphiaost, och lite mer...då blev smeten lite för kladdig, så hade i lite lite vetemjöl. Rullade bollarna, som jag sen lät vila i kylen medan jag smälte choklad. Doppade pinnarna i chokladen innan jag stack i dom i bollarna. Sen fick dom vila igen i kylen. Dom såg bra ut och allt verkade lugnt. Smälte den vita chokladen försiktigt i mikron. Det gick bra. Kladdade på lite choklad på bollarna och skulle sätta ner dom i en skål fylld med socker för att låta chokladen stelna. Märkte då att jag lyckats gjort bollarna lite för stora. Eller så skulle jag haft en större skål med mer socker i. När jag satt i 3st ramlade alla ur och föll i golvet! Pust och stön! Slutade med att jag struntade i sockerskålen och ställde alla klubborna upp & ner på en tallrik. Sen försökte jag knyta små rosetter på pinnarna. Helvetes pillergöra! Så dom blev inte perfekta.

Men goda blev dom :)



Lite söta ändå va?

Fisk

Idag har vi varit på Församlingsgården och lekt, precis som förra måndagen.

Denna gång fick vi pyssla med paljetter och knäckformar.
Julius gjorde en fisk. Passande i deras rum då de har ett akvarie med fiskar i rummet.



Visst blev den fin :)

Trumman.

Jaa, jag tror jag låter bilden tala för sig själv...


Babysim

Idag fick vi barnvakt till Julle så att både jag och Johan kunde simma med Livia.
Det underlättar lite att vara två när de små ska börja dyka.
Hon är så duktig. Dyker hela tiden. Inte nå rädd.

Förra veckan var jag och Julle med och tittade på medan Johan och Livia simmade.
Inte det enklaste att ha med en 2,5-åring. Han ville ju också bada :)

Vi tog iaf lite bilder. Sen fick vi gå ut och leka i Stadsparken under tiden.



Tack för barnvakten morbror Ronny & Bea!



Sandlåda

Idag har Livia upptäckt något nytt. Och intressant!

SAND

Hon blev placerad i sandlådan för första gången. Sedan satt hon och pillade med fingrarna i sanden. Nu kommer hon stoppa allt i munnen, tänkte jag. Men nejdå, ingenting! Brorsan lekte runt henne, med en hink vatten och bakade chokladkakor. 



Vi har varit hos mormor & morfar hela dagen.
Lekt. Sovit. Ätit. 



Klockan är 06.55 och jag har fått på mig l...

mms_img55227 (MMS)

Klockan är 06.55 och jag har fått på mig löpkläderna. Nu är det dags!


Pannacotta

Ikväll ska vi smaska i oss lite pannacotta.
Jag var lat och köpte färdig i butik.

Man behöver endast;
• värma i kastrull
• hälla upp i glas och placera i kylen 40min
• ta ut 15min innan servering




Bloppis - kjolar/shorts

Det kommer mera...



SÅLDA!
Shorts, svarta, från Bondelid (MQ). Stl Small.
Pris: 50kr



SÅLDA!
Jeanskjol, svart, från ZOUL (MQ). Stl 38.
Pris: 50kr



En brun kjol med volanger, från Twentyone (USA). Stl Small.
Pris: 50kr



SÅLDA!
Byxa ¾ (till knäna) svarta jeans med mönster på ena bakfickan, från Indiska. Stl 36.
Pris: 50kr

Är ni intresserade maila mig: [email protected] eller skriv en kommentar!

Julle på gym.

Synd att jag inte hade med kameran idag. Tänkte att eftersom dom har barnpassningen på gymmet på torsdagar mellan 17-19.30 kunde jag ta med Julle så Johan och Livia kunde få det lite lugnt och skönt hemma. 

Julle var verkligen exalterad över att få åka och träna med mamma. När vi kommer dit var det massa barn där och inte ville han vara inne i det där lilla trånga rummet med an massa småbarn. Nej nej. Han ville ju så klart vara med mamma och träna. Och självklart fick han det.

Vi värmde upp med lite styrketräning. Han räknade åt mig. Alla repititioner. Och hade stenkoll på hur många set jag gjorde. Samtidigt som han drack ur min flaska. Sen körde vi ett cirkelstyrke-pass. Som tur var så var det bara 4 deltagare. Så Julle kunde springa och hoppa så mycket han ville utan att störa för mycket. När jag hoppade på stepbrädan så gjorde han med det. När jag körde på maskinen satte han sig på maskinen bredvid och gjorde likadant :)

När vi sen kom hem sopade han i sig all mat. Och somnade utan problem en stund senare.
Han kommer nog sova som en stock hela natten.

Kanske ska göra såhär varje torsdag?

Bloppis - skjortor

Lite mer bloppis då. Som ni kanske förstår så har jag totalrensat garderoben :)
Kommer att dyka upp lite kläder varje dag denna vecka.
Fann även en del kläder från gymasietiden, och jag lovar er, ni vill inte se de kläderna! 
Så dom skickar jag till mer behövande i Estland.



En lite längre jättefin vit skjorta med smala grå ränder. Från BZR bruuns bazaar (MQ). Stl 34.
100% bomull. Med ett band runt midjan. Man kan ha den både utanpå byxan eller instoppad. 
Pris: 500kr

Gästbloggare!



Äntligen får man komma ut igen. Efter att bara fått vara inomhus i ca 5-6 månader. Så otroligt underbart! Så härligt att få gå omkring i gräset, även om det var lite kallt. Och du, emellanåt var det till och med nå vitt, iskallt och halt som sjutton...men det gjorde inget för så fort jag kom till såna ställen blev jag upplyft och nersläppt på gräset igen :)

/ Zorro


Bloppis - byxor

Tänkte se om det är nån smal jäkel där ute som behöver några byxor...?

Har i alla fall, efter 2 graviditeter, växt ur dessa. Och jag tror inte att jag någonsin kommer lyckas komma i dom igen. Höfterna har ju liksom blivit bredare då dessa små underverk tröck sig ut, om man säger så.



Först ut, ett par bruna Acne jeans. Storlek 27/32.
Dom är uppsydda. Längden är nu ca 101 cm.
Pris: 500kr



Svarta finbyxor från ZOUL (MQ). Storlek 34.
Dom är uppsydda och är nu ca 92 cm.
Pris: 500kr



Kritstrecksrandiga byxor från STOCK OLM (MQ). Stl 32.
Dom är uppsydda och är nu ca 97 cm
Har även en kavaj till i samma tyg.
Pris: 500kr



Vita byxor, ja, som ni kanske ser :) ifall ni ska på en vit KENT-konsert eller likanande, fniss.
Köpta på Vero Moda. Stl 36. Längden är 95 cm.
Pris: 100kr

Som vanligt är det bara att maila om ni är intresserade, vill diskutera pris eller se fler bilder.
[email protected]

Klappa händerna!

Imorse när Livia hade ätit upp sin frukostgröt, började hon helt plötsligt att klappa händerna.
Och man blir ju alltid lika glad varje gång de små gör någonting för första gången. 



Länk

Leila Lindholm har öppnat en webbshop med massa fina prylar.
Kika in här

Jag bara älskar alla emaljerade kastruller i pastellfärger, vill ha! 



Ananaspaj

Det blev en ananaspaj till slut.



Recept:
150g smör
3 dl mjöl
1 tsk bakpulver

Fyllning:
2 dl créme fraiche
1 burk ananas
1 dl socker (jag tar lite mindre)
1 ägg
2 tsk vaniljsocker

Mumsigt tillsammans med vaniljkräm!


Förbannade...

Vad är det för påhitt att sätta ett klistermärke inuti en form?
Inte vilket klistermärke som helst, utan ett som vägrar att lossna, vägrar att släppa taget.
Gaaaahhh...



Tänkte baka nämligen...

Idag fick Julle vara ledig från dagis. Vi ...

mms_img66968 (MMS)

Idag fick Julle vara ledig från dagis. Vi är på kyrkis och leker, fikar och äter pannkaka istället.


Blinka lilla...


Dagens...

...klädsel.

Här sitter jag fortfarande i morgonrocken.
Så Livia bjuder idag på en dagens...



...det är en klänning ifrån "Lillpysen-Design".

P.s inom en snar framtid kommer det en film på Julle samt Bloppis-plagg, så håll utkik! D.s

Inköp

Har lite bloggtorka. Men jag kan ju alltid visa upp lite vad vi hittade idag.
Om ni är nyfikna?

Jag fann ett par skor, och då var jag ju bara tvungen att köpa en matchande väska också :)
Johan fann även han ett par skor. Han tvekade länge, men innan vi skulle åka hem lyckades jag övertala honom att köpa dom. Han har kollat på nätet varje kväll hur länge som helst och tjatat om att han behöver nya skor. Nu kanske jag slipper det där tjatet en tid framöver :)


Panduro. Panduro. Panduro. Jag gillar!
När jag scrappade ihop Julius album om hans första år köpte jag nästan allt därifrån. Jag gillar ju att pyssla. Snart ska jag ta tag i Livias album, måste bara skicka efter bilder först, och det tar ju sin lilla tid att gå igenom alla dom på datorn! Nu har Panduro fått in en massa bakgrejer. 
Eller det kanske var ett tag sen, men det var nu jag upptäckte det.
Hur bra är inte det? Jag köpte lite strössel och sprits-set med tyllar. Sen när alla våra födelsedagar kommer så ska jag köpa sockerpasta och utstickare för att kunna göra fina tårtor.



Vad hittade vi mer? Johan hittade en tröja. Båda köpte 3 par strumpor. Jag fann fjäder-örhängen. Lite påskpynt :) Och längdskidor till Julle. Vi åker ju till fjällen igen 2 veckor under påsken.
Då åker vi hela familjen ♥


Idag har vi lämnat barnen hos mormor och m...

mms_img66966 (MMS)

Idag har vi lämnat barnen hos mormor och morfar och åkt iväg och shoppat.


Är på gymmet och bränner fett medan Johan ...

mms_img16578 (MMS)

Är på gymmet och bränner fett medan Johan och barnen hälsar på farmor.


Lillpysen

Karro kom just förbi med kläder till Livia som jag har beställt. 
Har skrivit om henne och hennes kläder tidigare.
Te.x här och här.

Hon berättade att hon nu har fått öppna ett eget företag. Så himla kul för henne!
Så glad och nästan stolt. Älskar hennes kläder! Hon är så duktig!

Hon berättade även att hon skulle få sälja sina kläder inne på "Bredenbergs"
En butik här i Ludvika. Så nu kommer hon förhoppningsvis kunna sälja lite mer.



Funderar eventuellt på att ha ett homeparty nu i vår, någon som skulle vilja komma?

Sitter på café engel och har en liten fruk...

mms_img16576 (MMS)

Sitter på café engel och har en liten frukostfika. Snart ska jag och Livia på sagostund för barn mellan 0-24 månader på bibblan. Mys!


Lek.

Idag har Jessica och Evelina varit hos oss nästan hela dagen. Super kul! 

Jessica ringde när vi var och lämnade Julle på dagis. Då var dom redan hemma hos oss. Jag visste ju att de skulle komma, men inte sååå på en gång hihi. Vi fikade först en låååång stund. Sen passade Jessica båda flickorna medan jag hämtade Julle. Skönt att gå utan vagn. Då kan man gå genom "skogen". Jätte nära! Man ser ju nästan dagiset hemifrån oss. När vi kom hem åt vi lunch. Sen tog vi en härlig promenad i vårsolen. Runt Högberget. Alla barnen somnade i vagnarna. När vi kom tillbaka fick dom fortsätta sova ute en stund så fick vi mammor oss en stund för oss själva :)

Jessica provade mina gamla gravidkläder...hmm..jaaa...så kan det gå ;)

En underbar dag med trevligt sällskap



Julius fick jag väcka kl 15.30, ute kan han ju sova hur länge som helst!

Nakna kocken.

Vi har fått en liten "Jamie Oliver" här hemma.
Vår alldeles egna nakna kock :)



Igår kväll var Julle sååååå sugen på att baka. Och få prova sitt nya förkläde :)
Med muuuuuu och bääääää på. Det blev kokostoppar. 
Smaskigt värre! Och hur enkelt som helst!
20min så var dom klara.


Recept:
50g smält smör
2 ägg
1dl socker
5 ½ dl kokosflingor
skal av 1 lime

Bara att blanda allt. Låt svälla 5 min.
Forma små toppar och grädda 15 min på 175 grader i mitten av ugnen.

BVC-besök

Idag blev det inget dagis för Julle. Han skulle till BVC på 2,5-års kontroll.
Han var normal. Tror jag iaf. Dom sa inget annat!

Han ritade. Sa muuuuu när kossan kom fram. Placerade den "lilla bilen" på fatet när han blev tillsagd att göra så. Visade dockans alla kroppsdelar. Viskade när dockan sov. Matade den stora dockan och den lilla dockan. Sparkade bollen. Och hoppade.
Han är nu 14 kg tung och är ca 92 cm lång.
Ett klistermärke fick han som belöning för sin medgörlighet. 

Efteråt gick vi på stan och han fick välja några böcker på bokrean (halva reapriset!).
Det blev så klart "Halvan kör sopbil", "Kvack kvack Molly" och jag valde "Vi är i trådgården", en bok som man ska lära sig färgerna i. Försöker lära honom blå, gul, röd och grön...men han är inte ett smack intresserad!


Julle inne på Åhléns och köper böcker.

Medan jag och Julle sprang på stan var kusin Lovisa hemma och passade syster Livia, som sov hela tiden. Idag har hon levt på blåbärssoppa :) Hon fick morotspuré till frukost - som kom ut på en gång med en väldans fart! Men blåbärssoppan har iaf fått stanna kvar i magen. Kusin köpte med majsvälling till henne, men det var hon inte så superförtjust i :( 

Hoppas att vi slipper tvätta i natt...

Ny vecka.

Nu har jag inte skrivit på några dagar igen. Typiskt. Har helt enkelt inte hunnit med det. Lördagen i fjällen var skön. Strålande sol. Vi spenderade hela dagen ute och lekte i snön. Johanna & Magnus med barnen åkte hem på dagen, så vi var själva där med mormor & morfar till på söndag. Då fick vi sova i stora stugan :) Vi städade stugan, packade och körde ner lite grejer till bilarna. Tittade på Melodifestovalen med en STOR skål fruktsallad. På söndagen åkte vi hemåt direkt efter frukosten. Livia fick magsjuka (eller nå´t liknande) hon har bajsat ner sig ett x antal gånger sedan natten till lördagen. Bilresan gick bra. Jag körde själv. Barnen tittade på film. Alltså bara man har dvd-spelare i bilen så kan man ju köra hur långs som helst! Livia lyckades hålla sig från att bajsa. Men så fort vi kom hem och innanför dörren så sket hon ner sig totalt så vi fick tvätta kläder, filt och matta. I natt fick vi tvätta alla sängkläderna! 

Så skönt att vara hemma igen! Och det var så skönt att få komma bort också. Välbehövligt för både mig och Julle. Trött som sjutton var jag igår, dock. Kändes som om jag inte hade sovit på hela veckan. Vilket jag nästan inte har gjort heller. Det är hopplöst för mig att sova i samma rum som båda barnen. Vaknar av minsta lilla ljud. Så i natt var Johan snäll och tog hand om barnen, så jag kunde sova. Han har ju för sjutton sovit en hel vecka! Men han har varit duktig som har städat, tvättat och grejat. Och sen fortsatte han att tvätta när vi kom hem med en hel väska full med tvätt :)

Sen tog han bilen (som han har varit utan 1 hel vecka) och handlade mat. 

Nu är vi redo för en ny vecka! Med vardag.


Fjällen dag 5.

Väder idag: Storm, minst sagt. Blåsigt extremt mycket. Men soligt samtidigt.

Livia har varit inomhus idag. Även sovit inne. Jag hann vara ute en stund på f.m och åka pulka med Julle och Sigrid. Sen har jag varit inne med Livia. Julle har åkt på skotertur med morfar. Sen har han fått provat grannens barnskoter. Gissa vem som blev lyrisk? Han vägrade kliva av den!

Moster Anna, Per och John kom förbi en sväng på eftermiddagen. Dom har en egen stuga här uppe inte så långt ifrån våran. Hoppas vi hinner träffa dom en sväng imorn också.

Ikväll var Julle dödstrött. Han har inte sovit nå´t idag.
Han somnade innan jag hann sätta på honom täcket (!). 


Fjällen dag 4.

Väder idag: Strålande sol och snöstorm till kvällen.

Idag har vi varit i slalombacken HELA dagen allihopa. Solat. Åkt bob i pulkabacken. Grillat korv. Tittat på alla som åkt i backen. Planen var att jag och mamma skulle dela på ett liftkort och turas om att åka. Men det blev aldrig av. Tiden gick så fort och till slut kändes det onödigt att köpa ett liftkort för bara några få åk.

Livia sov först en stund i pulkan. Julle träffade några andra småbarn som han bekantade sig med. Sen blev även han trött och somnade i pulkan. Vid 16-tiden var det Afterski som stod på schemat. Livia tyckte det var himla spännande. Hon diggade med för fullt. Julle var lite seg i början, men efter en stund släppte det och han började klappa händerna och dansa :)


RSS 2.0