BVC-besök

Idag blev det inget dagis för Julle. Han skulle till BVC på 2,5-års kontroll.
Han var normal. Tror jag iaf. Dom sa inget annat!

Han ritade. Sa muuuuu när kossan kom fram. Placerade den "lilla bilen" på fatet när han blev tillsagd att göra så. Visade dockans alla kroppsdelar. Viskade när dockan sov. Matade den stora dockan och den lilla dockan. Sparkade bollen. Och hoppade.
Han är nu 14 kg tung och är ca 92 cm lång.
Ett klistermärke fick han som belöning för sin medgörlighet. 

Efteråt gick vi på stan och han fick välja några böcker på bokrean (halva reapriset!).
Det blev så klart "Halvan kör sopbil", "Kvack kvack Molly" och jag valde "Vi är i trådgården", en bok som man ska lära sig färgerna i. Försöker lära honom blå, gul, röd och grön...men han är inte ett smack intresserad!


Julle inne på Åhléns och köper böcker.

Medan jag och Julle sprang på stan var kusin Lovisa hemma och passade syster Livia, som sov hela tiden. Idag har hon levt på blåbärssoppa :) Hon fick morotspuré till frukost - som kom ut på en gång med en väldans fart! Men blåbärssoppan har iaf fått stanna kvar i magen. Kusin köpte med majsvälling till henne, men det var hon inte så superförtjust i :( 

Hoppas att vi slipper tvätta i natt...

Kommentarer
Postat av: Patricia

Jaha, där ser man.. :) Alltid lika bra att få lite tips, vi är lite inne på emmaljunga faktiskt för det är den enda vagnen som känns ombonad och mysig för barnet. Men angående din vagn, googlade och såg att det är små hjul fram vilket verkar supersmidigt inomhus och de varma årstiderna, men hur är den på vintern? Är det tungt att ta sig fram då? Jag skulle nämligen kunna tänka mig små hjul fram, men Robin är lite mer skeptisk :)

2012-03-06 @ 06:47:31
URL: http://envilla.blogg.se/
Postat av: Patricia

Men det är lät ju bra, och som du säger det kan nog vara jobbigt vilken vagn det än är. Oftast kan man ju dessutom välja att gå på plogade vägar när man bor så pass centralt. Vad synd att eran vagn ej fanns kvar - det svängbara styret verkar ju vara väldigt praktiskt så man kan välja de stora hjulen fram ibland.. Hm det ör inte lätt det där med vagn, tror nästan det finns för mycket att välja bland :)

2012-03-06 @ 10:20:57
URL: http://envilla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0