Efter 2 timmars kaos så har vi äntligen sa...

mms_img12196 (MMS)

Efter 2 timmars kaos så har vi äntligen satt oss i bilen för 6 timmars resa upp till fjällen. Får se hur bilresan går, vi har iaf förberett oss och satt in en dvd spelare åt Julius. Sen hoppas vi på att Livia ska sova så mycket som möjligt :-) så ser planen ut!


Socionom

Tänkte berätta en sak.

Jag har länge velat jobba inom polisyrket och har sökt till polishögskolan men har inte lyckats bli antagen. Under tiden som jag har sökt har jag studerat rättspsykologi totalt 60 Hp också har jag ju som ni alla vet fått två underbara barn. Om jag aldrig lyckas komma in på polishögskolan har jag tänkt att min B-plan skulle vara att läsa till socionom. Eftersom man även då kan jobba inom polisyrket. Så i våras sökte jag till socionomprogrammet bara för att se om jag skulle komma in, och tänkte sedan tacka nej till min plats eftersom jag måste vara hemma med Livia. Jag sökte, fick en reservplats, och blev antagen. Jag mailade och skrev att jag var tvungen att tacka nej pga mammaledighet. Men så kom Johan och frågade om jag inte kunde få anstånd/uppskov och behålla min plats till nästa höst? Jag mailade igen och frågade samma sak. Man får bara anstånd om man har en bra orsak och mammaledighet är ju en väldigt bra orsak! Jag gjorde dock en liten miss och registrerade mig, vilket ledde till att jag istället fick söka om studieuppehåll. Samma sak där så är mammaledighet en väldigt bra orsak!

Så jag har fått studieuppehåll. Nästa höst ska jag börja plugga till socionom.
Det känns otroligt skönt att veta vad man ska göra om ett år, och att slippa gå omkring i ovisshet.

Skogsknopp

Julius ska vara en liten "skogsknopp" i höst!

Det är som "Mulle" fast för barn som är 1-2 år.
Några söndagar mellan 9.30-11.30 kommer vi utforska skogen tillsammans med massa andra barn. Så skoj! Självklart måste mamma eller pappa vara med. Också har man lite matsäck med sig :)


Dop/Bröllop

Igår var vi på dop för söta lilla Evelina som är ca 1 månad äldre än Livia.
Men när dom kom och gick fram till altaret fick alla en mindre chock, föräldrarna hade bröllopskläder på sig! Så det blev ett överraskningsbröllop på samma gång :) Det blev verkligen lyckat!
Dom enda som visste om det var deras föräldrar. Otroligt att dom lyckats hålla det hemligt!

Det roliga var att när jag och Jessica träffades förra veckan, började vi prata om bröllop av någon anledning. Jag sa att dom kunde överraska alla och gifta sig på dopet...haha men ändå lyckades hon hålla tyst!

Efter kyrkceremonin blev det fika i Sörviks Folkets hus, dopkaffe med massa olika tårtor, kakor och bullar. Också skålade vi för brudparet med "Pommac". Sen var det presentöppning för Evelina.

Ett enkelt, billigt och smidigt bröllop om man vill ha det så...och en väldigt fin överraskning för släkt & vänner. Och överraskningar är ju aldrig fel här i livet, sådana borde man få/ge fler av!




- Så fina ni var alla tre!





- Tack för att vi fick vara med och dela eran lyckligaste dag med er.
Vi önskar er alla tre stort lycka till i framtiden!


Gårdagens "Finnmarktur"



Det blev ju kanon i år när dom har flyttat banan för Finnmarksturen,
för nu gick den precis utanför hos oss.

Första parkett hade :)

Nu är vi på kräftskiva, ungarna sover, Joh...

mms_img12192 (MMS)

Nu är vi på kräftskiva, ungarna sover, Johan är nykter och det betyder att jag är vadå? ;-)


Vi är på dop men som blev ett överraskning...

mms_img12189 (MMS)

Vi är på dop men som blev ett överrasknings bröllop :-) så fint! Stort grattis och lycka till, till er Jessica och Tomas.


Alicia 2 år!

Idag har det varit 3:e inskolningsdagen och vi fick vinka - hejdå! och vara borta 30min.
Det gick hur bra som helst. Julius skulle absolut inte gå hem sen.

På eftermiddagen handlade jag lite kläder till Livia på Åhléns som hade 20%.

Sen blev det kalas för Julles kompis Alicia.
Massa lek, presentöppning, fika och fiskdamms-fiskning :)




Kajsa-besök

I eftermiddag har vännen Kajsa hälsat på hos oss. Vi har stökat lite i köket inför lördagens kräftskiva. Vi har gjort två stycken såser till kräftorna. Och på lördag gör vi en kantarellpaj till resten av all mat som ska ätas. Ni får veta mer om kräftskivan på lördag!

Vi fikade lite, busade med barnen och tog en promenad.

Kajsa hade köpt presenter till barnen...fina badkläder :)
En baddräkt till Livia med sånt där specialtyg i rumpan så att inte bajset åker ut.
Ett par badbyxor till Julius, så snygga!




- Tack för allt bästaste Kajsa!

Nu går vi till dagis i regn vädret :-) tjo...

mms_img12185 (MMS)

Nu går vi till dagis i regn vädret :-) tjohoo!


Nya dagis!

Jag älskar Julius nya dagis!
Det är ju hur mysigt som helst.
Och jätte bra personal!

Jag skulle också vilja jobba där, kanske en vacker dag ;)

Det gick iaf hur bra som helst idag. Julius fröken verkar jätte bra, fast hon är nyutbildad och bara jobbat ett år. Känns som om detta kommer bli kanon. Julius började leka med alla bilar på en gång. Vi fick lite fika. Lite info. Och sen ville barnen dega med lera. Det tyckte Julius var väldigt spännande då han aldrig har gjort det förut.



Innan vi gick hem spanade vi in den fina gården som dom har.

Det är verkligen en helt underbar förskola.
Jag är så nöjd!!!

Hjälper syster.

Julius vill hela tiden vara med och hjälpa till att ta hand om sin syster.
Härom dagen när jag skulle ge henne en flaska var han snabbt dit och skulle hålla i flaskan :)



När han blev mätt och inte ville ha nå mer, var han ju tvungen att smaka och känna efter vad det var hon fick för gottigt...


Lekdag

Idag har vi lekt massor, igen, som varje dag :)

Hela eftermiddagen idag befann vi oss i Stadsparken, tillsammans med typ hela stans alla andra mammor med sina barn. Men det bästa av allt var att kusin Mathilda var med oss. Så nu har vi lekt med henne 2 dagar i rad. Hon är så rolig och säger till alla att det är hennes barn..haha (för en dag). Hennes Mats kom och sa hej en snabbis, han smälte nog lite när han fick se Livia så hoppas att kanske snart Julius & Livia får 3-männingar ;)


Bebis-sjuk Mathilda!

Idag har Villgott utflykt till Hällarna. M...

mms_img12184 (MMS)

Idag har Villgott utflykt till Hällarna. Men Julius känner sig lite ensam och vill att fler barn ska komma hit NU, - kom kom kom! Säger han.


Säsongsstart på kyrkis!

På förmiddagen idag var vi på "Himlakul" med kyrkis. Det var jätte mycket folk där idag.
Alla Julius kompisar, och alla Livias kompisar :) Kanonkul!
Julius lekte hela tiden och brydde sig nästan inte i varken mig eller Livia.
Det bådar gott för inskolningen på onsdag!


Evelina, Melina och Livia.


Alicia och Julius.

På eftermiddagen kom kusin Mathilda och hälsade på. Julius har verkligen saknat henne sedan han busade med henne hela dagen på bus- och leklandet förra veckan. Han blev såååå glad när hon kom :) Vi tog en promenad och köpte mjukglass, säkerligen årets sista tror jag (!).


Julius och Mathilda.

Kvällen avslutades med ett yogapass på gymmet :)

Träningsdagbok

Idag har jag tagit fram min träningsdagbok som har väntat på att bli öppnad i typ 2,5 år (!). När jag fick den väntade jag Julius så då tänkte jag att det inte var någon idé att skriva i den. Sen visste jag ju att vi ville ha ett barn till ganska snart efter att Julius hade fötts. Men nu ska vi inte ha några fler barn, än på ett tag iaf. Så nu kände jag att det var dags att öppna den där boken och börja anteckna.

Den är verkligen kanon!
Man börjar med att skriver i alla mått man har runt bröst, midja, lår, arm också vikt. Även hur många armhävningar & sit-ups man orkar. Sen kollar man samma sak igen efter några månader och ser om det har förändrats.
Sen för man en dagbok varje gång man tränar, så kan man titta tillbaka senare och se om man blivit starkare o.s.v.

Så finns det exempel på olika övningar man kan göra, och förslag på tränings-schema beroende på hur många dagar i veckan man tränar, lite smått och gott som kan vara bra att veta :)



Jag har exakt samma mått runt höft och bröst. Jag väger 63kg och har ett BMI på 24.
Mitt mål är att väga ca 56kg och ha ett BMI på ca 22.

Ikväll följde Livia med mig till gymmet. Vi körde mage/rygg + 30min cirkelstyrka.

I brist på annat försöker jag lära mig att...

mms_img12182 (MMS)

I brist på annat försöker jag lära mig att mobilblogga...


Resultat!






Livias egna lilla hörna :)
Vi har tänkt att barnen ska dela rum när Livia flyttar över till spjälsäng från vaggan.
Problemet är att vi inte bestämt vilken säng hon ska få, om hon ska ha en likadan som Julius har vilket vi helst vill och då blir det väldigt trångt där inne. Med alla leksaker. Jag skulle vilja sätta upp en vägg i vardagsrummet, så hon får ett eget litet rum i burspråket, där hyllan står nu också får hon ju då ett eget fönster. Tror det skulle bli en perfekt lösning. Men Johan är tveksam som vanligt på mina ideér :(

- Vi fortsätter att fundera...

Kvällsprojekt

I fredags fick vi hem en bokhylla från Ikea. Som var lite trasig. Vi har därför försökt limma ihop den lite. Så har den stått och torkat 1 dygn. Ikväll ska vi bygga ihop hela paketet.

Det är väl ett trevligt lördags-kvälls-pyssel när barnen har somnat?!



Resultatet får ni se i morgon...
- Åååååh så spännande säg :)

Sushi-lunch



Idag fick vi äta sushi hos mormor & morfar :)
Det var efterlängtat då jag inte har ätit det sedan innan jag blev gravid.

The shadow.

Julius har upptäckt sin egen skugga i sommar.

Han tycker att den är jätte rolig. Kul att vinka till skuggan. Vända sig om. Och då är skuggan borta. Vända sig om igen. - Åh, där är skuggan!


Nya bästisen...

Idag hade jag och Moa bestämt oss för att besöka motormuséet i Grängesberg med våra barn, men eftersom det blev så pass bra väder på e.m tog vi en promenad till stadsparken och lekte istället. Elin var också där med sina barn, kul att träffa er!

Efter en stund med mys i parken kom det en regnskur så vi fick springa till bibblan och fortsätta leka där. Julius och Conny leker så otroligt bra tillsammans, så himla kul att se hur dom diskuterar med varandra och deras kroppsspråk. När jag pratar om Conny hemma skiner Julius upp som en sol i ansiktet :)



När vi kom hem kom det ett blombud till oss hela familjen, lite överraskade blev vi!



De var från Johans jobb. En bukett till oss och en bukett till Livia.
Det gulliga var att de satt ihop med ett fint band :)

Morgonmys

Mysigt att ligga i brorsans säng och gosa in sig bland alla hans mjukisdjur.


Aktiv dag!

Idag har jag varit MEGA-aktiv!
Mormor kom hit i morse och vaktade barnen 1h medan jag befann mig på gymmet.
Var med och körde 30min cirkelstyrka + 30min coreträning. Skulle prova magmaskinen. I vanliga fall, innan jag blev gravid så brukade jag köra på 40kg. Så jag gjorde som vanligt och stoppade in stickan på 40kg - Men hoppsan, det tog visst stopp där! Jag kom ingen vart...haha...snacka om att magmusklerna är totalt borta! Det blev istället 10kg.
Så ja, där finns det lite att jobba med i höst :)

Efter lunch och vila tog vi en promenad hem till Moa och hennes pojkar Conny & Frank.
Conny och Julle som är jämngamla lekte och hade skoj både inne och utomhus.
Det var särskilt kul att titta på grannbarnen som lekte :)



När vi kom hem gav jag mig på en utmaning...
...att göra kåldolmar!
Det såg väldigt enkelt ut på papper, men i praktiken var det lite mer avancerat och tog ganska lång tid, vilket märkes på Julles humör, och mitt eget! Självklart skulle Livia bli hungrig mitt i allt också. - Psykbryt varning!



Men goda blev dom tyckte jag och Johan.
Julius vägrade att äta och spottade ut maten, som man numera gör med all mat som han inte har ätit förut. Suck, pust och stön...så otroligt tacksamt. Lika bra att hålla sig till de gamla traditionella maträtterna! Det slutade med att vi fick laga till lite fiskbullar & potatis till honom.

När ungarna hade lagt sig blev det en löprunda på spåret för mig, skönt efter kvällens bravader i köket. Det gick bra att springa också, även om jag fick gå emellanåt.


Min fina familj!

Bjuder på en bild på otroligt fina familj som jag älskar mest i världen!


Besök av farmor.

Idag tog vi det lugnt på förmiddagen.
Jag och Julle myste i soffan medan Livia fick sova.

Efter lunchvilan tog vi en promenad ner på stan. Mötte upp bästa Jessica och hennes lilla Evelina. Vi satte oss i stadsparken med lite picknick och softade medan Julle jagade fåglar och flickorna sov i sina vagnar :)

Till kvällen kom farmor på besök. Hon ville ha hjälp med att skicka efter foton på nätet. Också fick hon titta på bilderna på Livia och självklart kunde hon inte motstå att beställa några förstoringar på henne :)

Hon hade med sig mössor till våra små...en blå till Julle och en rosa till Livia.
Så söta dom ska bli när kylan kommer och tränger sig på...


Lek- & buslandet

Idag drog vi iväg på en dagsutflykt. Tillsammans med kusin Lovisa. Vi åkte till Örebro. Plockade upp kusin Mathilda och sen vidare till leklandet. - Herregud som vi har härjat runt, helt svettiga! Vi fick turas om att busa med Julius. Så kul det var! Jag tror Julius älskade stället, som alla andra barn :)




Sen åkte vi hem till Mathilda och åt lite mellanmål. Så fint ni hade det, Mathilda & Mats :)



Efter det tog vi en promenad på stan. Julius var helt slut efter allt bus, så han satt lugnt och stilla i vagnen hela tiden. Vi gick i lite butiker och strosade runt lite...




- Tack för en trevlig, kul och spännande dag bästa kusiner!

Dumma kostvanor

Idag ska jag börja vara lite mer nyttig i min kost.

Det har blivit alldeles för mycket fika denna sommar. Kankse blir så när man får barn...alla som kommer och ska titta på den nykläckta lilla människan, också blir det automatiskt att man fikar och sedan sväller upp sig soffan :) - Nej, usch!

Min frukost har den senaste tiden sett ut såhär, inte särskilt inspererande ju...
Fil med (extremt sockrig) müsli, leverpastejsmacka, Brämhults(!) juice, aloe vera juice + mivitotal + "mamma" vitaminskapsel - för att pigga upp mig lite.



- Nej, nu ska det bli ordning på torpet!

Jag vill ha mer frukt och bär + massa protein (ägg) i min frukost. Äta frukt istället för fikabröd också ska jag börja träna igen denna vecka. Vill komma i mina vanliga kläder igen och slänga upp alla gravid- & mammakläder på vinden, det är en skön känsla!

Söndag

Idag har vi varit i Sörvik hos mina föräldrar...som typ varje helg :)

Mamma har tvättat åt oss hela helgen, vi hade en massa tvätt.
Också har dom bjudit på god mat, fiskgratäng igår och älgkött idag :)
- Ja, föräldrar är bra att ha!

Grabbarna har fortsatt byggt på växthuset.
Vi tjejer har promenerat till stugan och hälsat på Ann-Britt & Esse.
Myspys hela dagen!


Avtryck

Livia har gjort lite fot- och handavtryck.

Var in på Petterssons färg och köpte en lila/rosa färg.
Hade glömt alla våra färgburkar i Avesta, typiskt...men hade bara blå, grön, gul och röd.

Gjorde på vanligt papper för att klippa ur och klistra in i hennes "Boken om mig".


me&i - party

Idag har jag och Livia varit på klädparty hemma hos bästa Diana!
Fyndade några fina plagg från gamla kollektionen och köpte lite nytt till båda barnen.

Byxor till Julius.


Kjol, tröja och strumpbyxor till Livia.


- Tack Diana för super gott fika, trevlig eftermiddag och alla fina kläder jag fått köpa efter dina barn. Bara att säga till när du vill bli av med mer kläder som dom vuxit ur :)

Tidningsannonsen

Nu har vi äntligen tagit fingrarna ur arslet och skickat in en bild till tidningen.
Det blev en syskonbild denna gång. inte det lättaste att lyckas ta en bild samtidigt som att försöka få Julius att sitta still med Livia i famnen utan att ha sönder henne.

Men EN bild blev ok :)

Här kan ni se annonsen!

Nästa lördag ska den finnas med i tidningen!

Stackars Leidi

Ikväll fick vi säga hejdå till mamma & pappas hund Leidi.
Hon har på bara några dagar fått cancer, nån slags "galopperande cancer" som bara kommer som en blixt från ovan. Hon har stora tjocka knölar under magen och massa vätska i benen, uppsvällda. Hon orkar knappt reaa sig upp.

Förmodligen får hon en spruta i morgon.

Hon har funnits hos oss i 10 år, många minnen.
- Nu får hon komma till himlen...



- Vi kommer sakna dig!

Efterlängtade bilder!

Nu har jag fått bilderna!!!!
Ifrån fotograferingen.

Det är över 100st bilder så jag orkar tyvärr inte visa alla :)











Hagge-besök

Idag har vi hälsat på hemma hos kusin Lovisa och Jesper. Hanna & Hilma var också där.
Busungarna var så roliga :)

Julius var på dom hela tiden,
han blir nog en riktig tjej-tjusare när han blir stor!



Hilma lärde Julle att spela tv-spel...

- Tack för gott fika och Livia tackar för de fina strumporna hon fick!


På Notgår´n.

Ikväll har vi varit på Notgården hos Magnus, Marina och trollungen Inez.
Vi blev bjudna på god middag och lite fika på det :) mumsigt, verkligen jätte god mat!

Inez och Julius härjade runt hela kvällen, kul o se att dom kunde leka tillsammans.

Livia fick en massa fina presenter, för andra gången idag :) Bortskämd liten flicka börjar hon bli! Hon fick kläder, ett paket blöjor - Gillas! en rosa "Brio" skallra, en mjuk tärning, ett mjukisdjur och det bästa av allt en rosa "Hello Kitty" korg att lägga alla leksaker i som Marina har sytt.



- Vi tackar så himla mycket!

Elchocken!

Idag hade öppna förskolan utflyktsdag till Gammelgården.
Vi drog iväg hemifrån 9.30 och när vi kom dit kom även alla andra, en massa mammor med sina barn. Även Isabella kom med sina tjejer, - Tack så mycket för de fina kläderna! Hälsar Livia :)

Vi hälsade på kaninerna och hönsen.
Fikade lite.
Spelade boll.

Innan vi åkte hem hälsade vi även på hos fåren. Dom hade elstängsel runt sig (!). Kanske inte det smartaste med tanke på att det är många barn som går där och vill titta på de ulliga djuren. Jag hade då fullt sjå med att hålla Julius ifrån stängslet. Men rätt som det va var han där med handen och jag tog tag i hans hand precis samtidigt som han nudadde tråden så jag fick stöten i mig istället för han. Ush, det var läskigt! Det röck till i hela kroppen. Tur att jag fick den iaf...vet inte hur han hade reagerat...han hade kanske lärt sig en läxa.



Ensam med barnen...

...är jag från och med idag.

Japp, imorse drog älsklingen till jobbet kl.07.15, efter att ha haft semester i 5 veckor.

Han var inte så jätte sugen på det, men jag tror att han har det lugnare på jobbet än vad jag har här hemma :) Skämt o sidå, det har varit ganska lugnt ändå. Jag o Johan har försökt strukturerat in lite rutiner så att allting ska gå lite smidigare för oss båda och hela familjen. Vi gör matlistor för varje vecka och handlar det som behövs så behöver det inte bli något tjafs om vad vi ska äta, vem som ska handla osv. De dagar Johan tränar kommer han hem direkt efter jobbet och lagar mat innan han sticker till gymmet.
Julius brukar ju vakna tidigt på morgonen, så Johan ger honom frukost och gör honom klar så behöver inte jag stressa med båda barnen, speciellt när Julius börjar på dagis sen igen. Blir allting att gå lite smidigare!

Idag sov Livia till kl 9, så jag och Julius slängde ihop en kladdkaka på morgonen som vi ska smaska på i eftermiddag när Jenny och lilla Ofelia kommer på besök :)
Efter bakningen gick vi ut på gården. Julius lekte, Livia vilade i vagnen och jag började läsa i en ny deckare. Frid och fröjd var det, tills Julius inte längre ville hålla sig på gården utan springa ut på vägen och jaga alla fåglar...och sedan gjorde nr 2 i blöjan.

Nu har vi alla ätit lunch och båda barnen sover, samtidigt!!!!


Steppo

Såg ett reklamblad om Steppo på VillGott.
Jag tror att det är en suverän produkt.

Det är 3 st pallar som man kan ställa på varandra så att barnet har fotstöd vid toan och når upp till handfatet. När barnet växer plockar man bara bort en pall...



Den har inte kommit ut i butikerna än, den börjar produceras efter sommaren men jag har gjort en förhandsbeställning på hemsidan. Hoppas att Julius kommer gilla den. Och även Livia när hon blir lite större.


Växthusbygge

I helgen har vi varit i Sörvik. Johan och Julle har hjälpt morfar att bygga växthus. Eller rättare sagt grunden till växthuset. Dom är så duktiga så, speciellt Julle som ska göra precis som pappa :)



Jag och Livia tog oss en sväng på loppis och fyndade en massa fina kläder till henne :)


Hem ljuva hem.

Vilken otroligt kaotisk dag det har varit idag för oss. Vissa dagar är hur lugna och sköna som helst - Vilket innebär att Julius sover 2h efter lunch och Livia sover 4h på eftermiddagen. För det är ju när barnen sover som det är lugnt och skönt om man ska vara ärlig :)

Idag har barnen inte sovit någonting alls (!). Alltså har varken jag eller johan fått vila någonting, vilket man faktiskt behöver när man heller inte får sova hela nätterna. Dagen har varit kaos! Julius vaknade 06.30. Vi städade och packade hela förmiddagen och tänkte åka hem efter att julius hade sovit middag. Han var jätte trött och orkade knappt stå på benen, men efter 30 min kom han ut ur sovrummet och ville inte sova. - Jaha, tänkte vi, då får han väl sova i bilen på vägen hem då. Vilket han brukar göra, men självklart inte idag! Livia somnar alltid i bilen, men inte idag. Istället skrek hon halva vägen hem. Jag och Johan kunde inte annat än skratta åt situationen.

Väl hemma packade vi upp alla väskor medan Julius härjade/gnällde omkring och Livia ville fortfarande inte sova. Då tänkte vi att - Ja, men vagnen brukar ju funka ibland. Vi packade ner barnen i vagnen, då sitter/ligger dom i alla fall stilla och man vet var man har dom och man får vila öronen lite från allt gnäll. Livia lyckades till och med blunda några korta stunder :) Vi knallade ner på stan, handlade lite färskvaror och hyrde filmer.

Efter promenaden var vi hemma till kaoset igen. Blev pizza/sallad till middag. Julius fick åter lite energi och kunde härja lite till. Johan fick bada först med Livia och sedan med Julius. Sen fick även jag själv duscha, så hela familjen är nu rena och fina :) Julius somnade 19.00 utan problem. - Pjuh, äntligen till hälften lugn och ro. Johan cyklade ner till puben "Selmas" för att dricka öl med kollegorna. Jag fortsatte att försöka få Livia att somna, vilket jag lyckades med 20.30 så nu är det riktigt lugnt och skönt här hemma!

- Vad ska man göra nu då?
Tänk att när man lyckats få barnen att sova, som man har kämpat med hela dagen, då vet man sen inte vad man ska göra. Visst är det konstigt :)


En bild säger mer än...


Kvällsbad

Ikväll fick Julius ta sig ett kvällsbad i Dalälven.

Det var faktiskt skönt i vattnet. Julius plaskade och skulle hoppa från bryggan.
Jag och Livia höll oss på land och tittade på grabbarna och alla andra som badade.

Kände lätt avundsjuka!






Till Marina!

Stort TACK till Marina Vikholm som tar god hand om min blogg-design!

Jag blir alltid lika nöjd med resultatet, även om jag kanske har starka direktiv ;)

Kände att det var god tid nu att byta ut vinter-designen till en lite mer somrig.
Dessvärre fick inte Livia vara med denna gång, men vid nästa tillfälle får även hon den äran!

RSS 2.0