Inköp

Har lite bloggtorka. Men jag kan ju alltid visa upp lite vad vi hittade idag.
Om ni är nyfikna?

Jag fann ett par skor, och då var jag ju bara tvungen att köpa en matchande väska också :)
Johan fann även han ett par skor. Han tvekade länge, men innan vi skulle åka hem lyckades jag övertala honom att köpa dom. Han har kollat på nätet varje kväll hur länge som helst och tjatat om att han behöver nya skor. Nu kanske jag slipper det där tjatet en tid framöver :)


Panduro. Panduro. Panduro. Jag gillar!
När jag scrappade ihop Julius album om hans första år köpte jag nästan allt därifrån. Jag gillar ju att pyssla. Snart ska jag ta tag i Livias album, måste bara skicka efter bilder först, och det tar ju sin lilla tid att gå igenom alla dom på datorn! Nu har Panduro fått in en massa bakgrejer. 
Eller det kanske var ett tag sen, men det var nu jag upptäckte det.
Hur bra är inte det? Jag köpte lite strössel och sprits-set med tyllar. Sen när alla våra födelsedagar kommer så ska jag köpa sockerpasta och utstickare för att kunna göra fina tårtor.



Vad hittade vi mer? Johan hittade en tröja. Båda köpte 3 par strumpor. Jag fann fjäder-örhängen. Lite påskpynt :) Och längdskidor till Julle. Vi åker ju till fjällen igen 2 veckor under påsken.
Då åker vi hela familjen ♥


Kommentarer
Postat av: Patricia

Åh vad kul med en massa shopping!



Tack för tipset, riktigt lägligt måste jag säga. Blir en vända till panduro i veckan som kommer - rolig affär, känns som de har allt!

2012-03-11 @ 09:30:44
URL: http://envilla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0