Fullt upp.

Ursäkta dålig uppdatering. Har fullt upp just nu. vi åker till fjällenstugan på lördag igen. Denna gång hela familjen. Även pappa Johan. Plus morbror Ronny & Bea, mormor & morfar. Så jag håller på att förbereda. Egentligen behöver vi inte ha med oss så mycket. Vi lämnar ju alltid alla skidor och utrustning där. Är bara alla kläder. Men det blir alltid mycket ändå. Blöjor. Apoteksgrejer. Mat till Livia. 

Igår var vi inte hemma på hela dagen. Julle var först på dagis. Direkt efter lunchen åkte vi till Elin och barnen Thea, Majken & Sixten för att låna slalomutrustning till Julle. Lekte en stund också både inne och ute i regnet :) Efter det åkte vi direkt till Maria och barnen Elliot & Linnéa för att låna en sele (som Julle ska ha på sig när han åker i backen). Där blev det också lek & bus. Skönt att kunna låna såhär första gången. Vill inte gärna köpa om det visar sig att han inte vill åka, helst inte pjäxor för dom växer han ju ur så snabbt nu.
Idag har vi vart på stan. Träffat Jessica & Evelina en snabbis på BK´s. Gjort ärenden på stan. Skickat iväg kläder. Tvättar hela dagen. Om en stund när barnen har vaknat ska vi åka till kusin Lovisa. Hälsa på deras lilla pälsbebis Harry :) 

Johan är borta med jobbet igen. Kommer inte hem förrän imorn. Ingen ro. Ingen vila!

Bjuder på en härlig bild på vårat lilla busfrö. 
(kläder från "Lillpysen-Design")


- Va? Jag? Nej, jag har inte gjort någonting!

Kommentarer
Postat av: TIPSAREN :)

det finns ett jättebra växapaket som dom säljer i romme alpin, man löser ut skidor, pjäxor å stavar för en summa, kommer inte i håg vad det kostar, sen kan man byta storlek säsong efter säsong för ca 300:- tror att man kan ha det upp till 10-12 års åldern.

2012-03-30 @ 13:48:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0