Njuter!!!

Äntligen har vi fått hit värmen! I like!

Tror även att barnen tycker det är skönt. Julle har gått i foppisar och shorts, utan blöja (!), ute. Han säger till när han är kissnödig och vill då kissa på gäs, eller på bomma. Pott-träningen har alltså funkat galant. Det tog egentligen inte mer än 1-2 dagar :) men något bajs har det inte kommit. Det händer oftast när han är på dagis, och där har han ju fortfarande blöja. Vi har fått hem mattorna igen från kemtvätten. 

Livia älskar att krypa omkring i gräset. I sanden och sila sanden mellan fingrarna. Stoppa allt i munnen. Pinnar. Stenar. Gräs. Kottar. Barr. Men Julle är snabbt där och säger ajabaja blääää.

Livia och jag hittar på saker på f.m medan brorsan är på dagis. Öppna förskolan. Biblioteket. Kyrkis. Eller lek med någon av hennes kompisar. Sen sover hon 2h efter att vi hämtat hem Julle. Skönt med bara en sovtid att passa! Julle sover inte alls på dagarna längre. Vi äter lunch och myser lite medan Livia sover.

Tog oss en cykeltur idag på e.m. Hälsade på pappa på jobbet. Vidare till Skuthamn där vi åkte rutschkana och kände på vattnet. Julle var bra sugen på att bada! Jag med lär jag väl erkänna. Inte alls så kallt. Men vi väntar några dagar :) Sen cyklade vi vidare till McDonald´s för att köpa glass, men deras maskin fungerade inte, besvikna barn fick jag då. De fick nöja sig med en mugg vatten. Stannade till i Stadsparken och tittade på alla barn som lekte. Vidare hemåt. Julle lyckades tjata till sig en Piggelin vid Tre krokars loppis...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0