Mer om Jessicas möhippa...

Haha, ni var inte speciellt eniga om vilken klädsel jag skulle ha.
Efter många om & men så blev det alternativ 1.
Och så klart med min "fyllehatt" ;)



Dagens fest började kl 14.00 i sporthallen. Jessicas syrra hade lurat henne att dom skulle ha en systerdag och att de skulle bowla. När dom är där kommer vi andra tjejer och överraskar henne.
Vi börjar med en simtävling och är sedan på romerska där vi badar bastu, får tvagning, hårinpackning och ansiktsbehandling. Samtidigt slinker det ner en hel del alkohol och smaskigt tilltugg :)



Vi gör oss själva fina och spexar ut Jessica med långkallingar, baddräkt, slöja och uggs på fötterna.
Sedan far vi iväg med limousinen "White Diamond" tillsammans med en flaska champagne...



...vi åker omkring i lilla Ludvika 30 minuter och hamnar till slut vid "Spiinor choklad & konfektyr" där vi har chokladprovning och dricker lite vin.



Just Married har vi skrivit på slöjan eftersom dom överraskade alla och gifte sig i samband med deras dotters dop. Så hon fick en sen möhippa. Men lika kul för det!

Efter att ha smakat på lite choklad och fått hört om kakaons bakgrund knallar vi vidare till "Akropolis" för välbehövd mat.



Och efter det går vi ner till "Solo" och släpper loss på dansgolvet, äter lite "nattvickning" och avslutar kvällen med en drink på "Selmas".



Jessica var en utmärkt brud som verkligen bjöd på sig själv hela kvällen. Tror att vi alla hade en jätte trevlig kväll och välbehövd utekväll för både henne och mig. En lyckad möhippa.



- Hoppas att du hade trevlig kväll Jessica! Och njöt hela dagen/kvällen/natten :)


Kommentarer
Postat av: Sandra

Ja, visst är den fin :) Den är väldigt charmig som den är men kommer att måla den vit, klä den i nåt fint tyg inuti, sätta kedjor i locket så det kan stå uppfällt mot väggen hela tiden utan att vara orolig att barnen ska klämma sig. Hoppas det blir bra :)

2011-11-13 @ 23:59:40
URL: http://viiii.bligg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0