Förbannat...igen!

Här om dagen när jag och barnen kom hem parkerade jag bilen precis som vanligt på sin plats. Och satte i motorvärmarkabeln. När jag en stund senare skulle åka till gymmet, gick jag till bilen också kom grann tanten och började prata om de nya dörrarna. Jag satte mig i bilen och körde iväg. Innan jag hann åka ut på vägen ifrån gården var jag tvungen att stanna, för att det lät precis som om jag hade kört över någonting duns duns typ.

Då kom jag på det. Motorvärmarkabeln! Jag hade glömt att ta ur den. Igen!
Fan! Jävla klantarsel! Hur jävla dum får jag vara! Massa svordomar...
Kabeln hade åkt ur elstolpen när jag först backade och sen hade jag åkt över kabeln så att den då åkte ur motorn. Vilket resulterade i att bilen sprack och nu hänger kontakten ut ur bilen...

Jag gjorde exakt samma sak förra året denna årstid. Fast då hade vi fortfarande BMW:n. Och jag märkte inte av det. Det var Johan som undrade var kabeln var. Sen hittade han den hängandes över en stolpe, då någon snäll person hade hängt den där. Det blev inte lika stor skada på den bilen.

Denna gång blev jag väldigt lack, tycker ju att man borde lära av sina misstag.
Även om det är ett jävla enkelt misstag. Kylan har precis börjat komma och det är på gränsen till att man behöver motorvärmaren igång. Detta har väl blivit som en tradition för mig nu då, en gång varje höst...

Kan också tycka att det borde kunna vara konstruerat på något bättre sätt. Bilen borde kunna "säga till" eller varna om att kabeln sitter i. Den varnar ju för allt annat nu för tiden!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0