Gott nytt år önskar vi er alla, kära läsare!

mms_img64707 (MMS)

Gott nytt år önskar vi er alla, kära läsare!


Vi packar igen för snart styr vi bilen mot...

mms_img64703 (MMS)

Vi packar igen för snart styr vi bilen mot Avesta och gården för att fira nyår!


Inköp

Nu ska ni få se vad jag köpte igår.

En svart pälsväst eller fjäderväst skulle jag mer kalla den. Fastnade för den så fort jag såg den inne i Sara-butiken. Fanns i 3 olika färger. Den svarta kändes lite mer annorlunda än den vanliga färgen och passar mig mer och de kläder jag har. Hittade svarta skinn-shorts på MQ. Och en kjol på Esprit.



Mellandagsrea

Har besökt kiropraktorn idag. Har haft ont i ryggen ett tag. Verkligen rejält ont. Och jag var rejält sned. Som en serpentin, typ. Värst i bröstryggen. Knakade läskigt mycket. Detta skeva är också orsaken till att jag har fruktansvärt ont i nacken. Ska tillbaka nästa vecka igen. Hoppas att det släpper sen!

Snart så fort J kommer hem från jobbet ska jag och vännen Kajsa åka till Kupolen och shoppa lite. Ska bli himlans skoj. Hoppas att man fyndar nåt fint på rean. Annars är det ju bara mysigt att få spendera lite tid med bästa vännen :) Blir ett besök på Barnens Hus också. Och kanske Sara-butiken inne i Borlänge stad, mysig butik det där.

Fyndarna ni mycket i mellandagarna?

Om jag fyndar nå´t fint får ni se det imorn...

Bio-time

Imorse drog jag med barnen till gymmet för att träna lite. Ja dom hade ju barnpassning. Så varför inte passa på liksom. Efter det fick dom en glad och nöjd mamma med massor av energi :)
På e.m åkte vi upp på Lyviksberget. Köpte nya täcken och kuddar till gården. Varma sköna. Blir så kallt på nätterna där. Var in på Coop också. Köpte massa nyttigheter. Nu ska jag bli nyttig minsann. Gojibär. Solroskärnor. Paulúns müsli med blåbär och vanilj. Havremjölk så jag kan göra smaskiga smoothies. Dinkelbröd och keso.

Ikväll kommer morbror hit och ska passa barnen. För jag och Johan ska nämligen på bio :) Lite par-tid ska vi ha. Kvalitétstid för honom och mig. Visserligen blev det en sen film så vi hinner natta barnen innan. Så förhoppningsvis behöver morbrar endast ligga i soffan och titta på tv medan barnen sover gott i sina sängar. Första gången som han passar båda barnen.


Choklad på julen.



Man får ju alltid minst en chokladask i julklapp. Det är bara så det är. Oavsett om man har önskat sig det eller inte. Varje år får man choklad. Det hör ju liksom julen till. För två år sedan var jag och Johan så jäkla less på denna förbaskade chokladen som man kände sig tvingad att äta. Bara för att. Så förra julen fick vi ingen choklad. Inte en enda chokladask. Gissa om vi blev besvikna? Som tur var räddade min mamma vår jul och gav oss en Aladdin chokladask - den godaste(!) några dagar efter jul. Nu sitter vi här igen med flera askar - stora och små. Och jag klagar inte, för vem vet, då kanske vi blir utan nästa år!

Jag var ikväll på gymmet och gjorde av med lite energi. Har inte varit där på 4 veckor. Vägde mig. Vågen visade 60kg. Precis som förra gången jag var där. Fantastiskt. Juletider och allting. Inte ett enda kilo.

Då kan jag väl likaväl öppna en chokladask till så är det bara 3st kvar sen :)

Vi är på villgott och busar lite. Livia är...

mms_img64702 (MMS)

Vi är på villgott och busar lite. Livia är uppe på alla fyra nu :-) underbara barn.


Julen -11

Då var julen över. Bara att vänta på nästa års jul. Känns det som. Tänkte visa lite bilder från våran jul. Julius 3:e jul. Livias 1:a jul. Vi hade julklappsutdelning hos mormor och morfar först förra helgen. Lite tokigt kanske för tomten kan ju inte komma 2ggr egebtligen. Men vi gjorde så för att slippa släpa alla paket fram och tillbaka till Hudik. Men i fortsättningen får inga paket öppnas innan julafton. Alla paket ska öppnas på julafton. Det är ju den dagen som är magisk!

Hur som helst. Våran tidiga julafton såg ut såhär...





Barnen fick detta bord + pallar. Och leksakerna på bordet bl.a.


Julhelgen som vi har spenderat i Hudik har varit helt underbar. Johan sa när vi kom hem "detta har varit den bästa julen jag har upplevt!" Då kan ni ju bara tänka er hur bra vi har haft det! Kortfattat har vi ätit fantastiskt god mat. Firat Isabellas 16-års dag. Promenerat i fina Hudik. Julle har åkt pulka och busat massor med Isabella och Andreas. Hans favoriter :) Vi har klätt granen. Träffat tomten. Ätit massa julgodis hela tiden. Softat i soffan. Tittat på filmer. Julle har åkt traktor och klappat hästar.

Den riktiga julen har sett ut såhär...






Julgröt till tomten...

Alla är bänkade framför Kalle Anka :)

Väntar på tomten...



Vi har fått massa julklappar. Herregud så snälla vi måste ha varit i år hela familjen! Fantastiskt.
Vi tackar tomten för denna jul. Och hoppas att vi ses igen om ett år :)

God Jul



Skriver av mig...

Idag har jag varit trött. Irriterad. Känt att jag skulle behöva komma ifrån hemmet. Bara en liten stund. Komma ifrån kaoset. Blir lätt kaos när det är middagstid. För samtidigt blir Livia hungrig och skriker och vill ha mat. Önskar varje dag att Johan kunde komma hem kl 16 för då skulle man slippa denna stress. Irritation. Sura miner. Det var så himla skönt att vara barn-fria förra helgen. Jag verkligen njöt av varje sekund! Vila. Sova. Äta i lugn och ro. Skulle kunna ha det så varje helg. Bara jag sen får gosa, mysa, busa och bråka med barnen så mycket jag vill. Behöver känna saknad. Längtan. Är nästan lite avundsjuk på de som lever varannan-vecka-liv. De får ta hand om sig själva varannan vecka. Träna. Samla energi. Känna längtan och saknad. Sen får de överösa all energi på barnen som dom har samlat på sig. Ge massa kärlek. Jag tror att de är mer närvarande föräldrar som lever mer i nuet och njuter mer.

Tror det är dags för ett jämställdhets-schema att komma upp på kylen igen. Just nu känns det som om jag lever som en ensamstående. Förutom att jag aldrig har egen-tid. Ständig uppassning. Jag städar. Dammsuger. Tvättar. Lagar mat. Lägger barnen. Kryper under täcket ensam tidigt för att jag är utmattad. Orkar inget mer. Villl träna. Börjar känna mig hängig i kroppen. Slapp liksom. Sur gammal disktrasa. Nästa år, då jäklar! Då får Johan offra sin kropp och låta mig få liv i min kropp igen. Min kropp har ju fått utstå så mycket de senaste åren så nu får det bli hans tur, även om han inte behöver vända ut och in på sig själv genom att pressa ut ett bowlingklot mellan benen.

Jag är trött på att dammsuga. För er som undrar om granen barrar, den BARRAR! Har dammsugit 2ggr om dagen den senaste tiden. Att ha en riktig gran och en hund är ingen bra kombination! Julle jagar hunden. Hunden försöker gömma sig under granen. Hunden svansar omkring under granen. Julle kommer efter och hunden springer vidare för att leta ett annat gömställe.
Resultat: BARR ÖVERALLT!

Jämställdhets-schemat ska få ändring här hemma. Man gör ett streck för varje gång man;
Dammsugit. Lagat middag. Tvättat. Nattat barnen. Diskat.
Och sist men inte minst: Tränat.

Jullov

Idag var Julles sista dag på dagis för detta år. Nu har han jullov!
I morgon åker vi till Glada Hudik för att fira jul. Hos min moster och kusiner.
Det ska bli himla kul. Sist vi var där var midsommar 2010, Julles första midsommar.

Fick med hem lite julpyssel som Julle gjort på dagis.
En liten tomte och kottar :) Har ni sett så fint?


Besvikenhet

Tomten skulle komma till tre krokars loppis (precis där vi bor) idag. Underhållning och ge barnen godis. Mellan kl 15.00-18.00. Vi har pratat om det för Julle hela dagen. Att efter mellis ska vi träffa tomten. Han var verkligen exalterad! När vi kom ut nästan småsparng vi dit för det var såååå spännande. Men när vi kommer dit, var fan är den där jävla tomten nu då!? var första tanken.
INGEN TOMTE. MASSA BARN. INGE GODIS. STOR BESVIKELSE.

Försöker lugna Julle med att "vi tar en promenad så kanske tomte har kommit när vi kommer tillbaka, ja så gör vi, det blir jätte bra!" Tjohooo vad vi är glada...

När vi kommer tillbaka 15min senare....FORTFARANDE INGEN TOMTE!
HUR KAN MAN GÖRA SÅHÄR?

Trött på att skjuta en stor syskonvagn runt omkring på Högberget gav jag upp och vi gick hem. Julle blev så klart hysterisk. Gallskrek och skulle absolut inte gå in. Jag förstår honom. Hade god lust att göra samma sak pga besvikelsen. Stackars alla barn som väntade och väntade. Hoppas för deras skull att tomten iaf kom till slut. Men skriver dom från kl 15.00 så ska det väl för sjutton vara det också!


Besvikna barn som inte fick träffa tomten...


Är glad!

Har haft en riktigt bra start på denna vecka!

I måndags kom bästa vännen Kajsa och hälsade på, hon är hemma nu i ca 3 veckor - pluggar i Umeå annars. Det var så mysigt att träffa henne. Vi fikade, gick ut med barnen och lekte i snön. Julius  blev tok-kär i henne och skulle bara vara hos henne :)

Igår var vännen Jessica här med Evelina. Flickorna busade lite, vi fikade, hon passade Livia medan jag hämtade Julle på dagis, sen sov alla barnen i samtidigt och vi surfade lite på nätet. Jessica visade mig alla köp- & sälj barnkläder på facebook. Herregud, säger jag bara! Visste inte att det fanns så många grupper, kanske är jag som är lite efter... Nu är jag med gruppen för dom som köper/säljer Me&I kläder, märkeskläder och Po.P kläder. Jag kan redan säga att det är FARLIGT att bli medlem här! Man blir som besatt!! Men rensade ju här om dagen bland massa kläder som Livia växt ur, så la upp lite på dessa sidor...får se om jag får lite sålt :)

Igår kväll träffade jag vännen Elin. Vi käkade på stan. Myste och hade mycket att prata om. Har inte träffats på säkert 3 månader. Hade gärna träffat lille Ludde också, men det får bli nästa gång, bara det inte dröjer lika länge till nästa gång!

Bra dagar med mina vänner!

Veckan kan ju inte bli mycket sämre eftersom det är JULAFTON om 3 dagar!!!!

Lillpysen - design

Idag kom Karro förbi med kläderna som vi beställde på klädpartyt.
Så fina dom blev! Hon är så duktig!






Vilken helg!

Jag och Johan har haft en fantastiskt skön barnledig helg i Avesta på vår gård, helt för oss själva! Vi har pysslat massor - fixat till i lekrummet, möblerat om, städat och bara njutit av lugnet! Läst tidningar, druckit glögg, ätit gott och spelat "Bondespelet" :) Sovit ut lääääänge på morgonen, två sovmornar har vi fått - så lyxigt!

Jag har läst om denna fantastiksa människa, jag bara älskar henne!



Barnen har haft det super bra hos mormor & morfar.
Sovit hela nätterna och ända till 7.30 (!).

Ikväll har vi haft julklappsutdelning hos ...

Ikväll har vi haft julklappsutdelning hos mormor och morfar. Tomten kom också :-) Gjorde så för att slippa släpa på alla paket till Hudiksvall nästa helg och sen hem igen med dubbelt så mycket. Barnen ska vara kvar hos mormor och morfar HELA helgen, första gången som vi är helt barnfria! Vi ska åka till gården och vila upp oss :-) Så vi hörs nästa vecka!


Nu ska här rensas och se vad som ska sälja...

mms_img74381 (MMS)

Nu ska här rensas och se vad som ska säljas och sparas.


Lika?



Alla säger att våra barn är sååå lika varann....
Tycker ni verkligen det?

Man ser iaf vem som är kille och vem som är tjej :)



Saffransskorpor

Jag gjorde enligt Leilas recept...



Dom blev super-duper-goda! Och väldigt enkelt var det!

Burken inhandlades idag på "Vitt & Vackert". Där jag även köpte några träleksaker från "Jabadabado" till barnen, bl.a en tårta, kassa-apparat och en liten burk med pärlor.
Tack för tipset Jasmine!




Vad var det jag sa...



Då har vi ju iaf nåt att äta till e.m fika...hihi

Just nu är Julle på dagis. Livia sover. Och saffransskorporna gräddas i ugnen.
Senare idag ska vi handla ännu fler julklappar. Barnen köper massa julklappar till mig..haha. Det är ju alldeles super! Man köper klappar till sig själv och skriver att de är från barnen. Man får exakt det man vill ha! Och på julafton behöver man inte skämmas över när tomten läser God Jul Linda önskar Linda. Har man inga barn kan man ju skriva önskar tomten. Då blir alla jätte nyfikna vem den är ifrån...kanske en hemlig beundrare? ;)

Dagen

Idag har vi verkligen hunnit med massor!

Julle var lite kinkig imorse, eller rättare sagt han har varit kinkig i 3 dygn - natt som dag. Krånglat, gnällt och pipigt. Men ikväll fick vi veta varför. Han var stenhård i magen och kunde inte bajsa! Förhoppningsvis kommer han att sova bättre i natt.

Vi tog bilen till dagis idag. Är ju så halt och moddigt ute så ville inte ta vagnen eller låta Julle gå. Han är livrädd för is och för att halka. (Jag som köpt skridskor till honom, det kan man ju fetglömma att han kommer vilja åka!)

På f.m hann jag börja tvätta. Diska. Blogga. Laga lunch. Skriva inköpslista. Slänga papper och konserver/glas. På e.m har vi handlat mat & julklappar. Diskat. Julpysslat med apelsiner och nejlikor. Lagat middag. Gjort mat till Livia och fryst in (sötpotatis och rotmos). Dammsugit. Fortsatt tvätta. Slagit in julklappar.



Har också upptäckt en katastrof!!!

Vårat hus har börjat rasa! Alltså pepparkakshuset. Och det är en och en halv vecka kvar till jul!
Imorse hade taket bara glidit isär lite lite grann, men nu har även gaveln glidit isär.
Jag kan slå vad om att imorgon kommer det vara PLATT FALL!


FitLine

Den senaste tiden har jag varit så fruktansvärt trött. Ingen ork alls. Energi nivån har varit på minus. Jag tycker så synd om barnen då. Känner mig som en dålig mamma som inte orkar leka och busa tillsammans med dom. Det blir bara en massa gnäll, tjat och skrik. Massa negativ energi hela tiden. Man bråkar om onödiga saker. Orkar inte heller träffa andra människor - som man egentligen behöver göra när man känner sig såhär nere. Vill inte ens umgås med mig själv för jag tycker att jag är så fruktansvärt tråkig, dåligt humör och hett temperament. Har också haft huvudvärk av och till hela hösten. Jag som aldrig brukar ha huvudvärk. Också kan vi även lägga till nästäppa på det som jag också haft hela hösten.

Men hoppas att det ska bli ändring på det nu!

En dag för några veckor sedan ringde helt plötsligt en gammal vän från Au Pair-tiden i USA. Det var som en blixt från ovan! Hon började berätta om produkterna "FitLine" som hon har provat under 1 års tid. Det är naturliga råvaror som innehåller alla mineraler och vitaminer, total cellförsörjning! Företaget startade i Tyskland -93 (om jag minns rätt) och har vuxit sig större och större i Europa. -02 kom det till Sverige.
Det är ju så idag att all mat innehåller inte lika mycket näring som för ca 25 år sedan.
Så lite näringstillskott är nästan ett måste idag för att få all näring som man behöver.

Helena berättade att hon känner sig mycket piggare och är mycket gladare än tidigare. Hon har fått tillbaka sin energi och orkar att träna och vara uppe längre på kvällarna. Dessutom har hon inte varit sjuk en enda dag under hela tiden som hon har druckit dessa tillskotts-drinkar! Hon har eget företag som hon driver själv så hon har också mycket stress och press på sig för att få det att gå runt.

Jag var skeptisk när jag pratade med henne. Men eftersom det har påverkat henne så positivt att hon vill att andra ska må lika bra som henne och få denna chans så tackade jag Ja till att prova i 3 månader.
Det är inte det billigaste alternativet kanske, för det kostar 849 kr i månaden. Men å andra sidan så är det endast 24 kr om dagen som man lägger på sin hälsa. Istället för en kopp kaffe kanske :)

Fick ett stort paket med posten igår. Det är 3 st burkar med pulver. En morgondrink innan frukost (basics). En drink på dagen om man känner sig lite extra trött (activizer). En drink på kvällen för att återhämta kroppen under natten (restorate). Jag fick burkar för 3 månader framöver :)



Nu har jag höga förväntningar på att detta ska göra så att jag får tillbaka all min energi. Jag ska bli pigg och glad och en trevlig och rolig person att vilja umgås med :) Jag ska orka träna och orka vara vaken längre än till kl 20.00 på kvällen!

Jag vill ha livskvalité på hög nivå!

- Om det är någon där ute som känner/mår lika som jag och som vill prova dessa produkter,
då kan ni höra av er till mig så kan jag hjälpa er att komma igång!

Lucia 2011

Nu har vi firat Lucia 3 dagar i rad.
Och jag kan erkänna att jag börjar bli lite smått less på det nu...

I söndags den 11:e var det julfest med kyrkis. Massa barn. Låååångt luciatåg i kyrkan. Julius var med. Livia sov ute i vagnen. Efteråt var det fika, dans kring granen och julklappsutdelning utav tomten på Församlingsgården.
Hur trevligt som helst! Barnen sov gott i vagnen när vi gick hem sen :)





På måndagen den 12:e var det luciafirande på Julles dagis. Det var så fantastiskt fint att jag blev tårögd!
Åh, så duktiga dom var alla barnen! Alla stod/satt kvar på sina platser. Trodde Julle skulle komma gnällandes till oss på en gång och vilja ha tutten. Men han var så duktig! sen fick alla barnen en varsin julklapp av fröknarna - stjärtlapp :)






Och idag den 13:e var det luciafirande på öppna förskolan. Men tror Julle också hade tröttnat på det för han var inte alls intresserad längre...



Hoppas ni andra har haft en mysig dag och sett någon lucia...

Årets julbord

I år åt vi julbord i Bjursås, Dössberget.
Jätte fint ställe med underbar utsikt!



Såhär söta var barnen när vi lämnade hemmet...



Julmaten var enormt god. Det fanns ALLT som man önskade sig och mer därtill!
Siller i alla olika smaker. Fisk och lax i alla olika smaker, kallrökt & varmrökt.
Kött från alla möjliga slags djur. Flera olika patéer.

Tror att vi alla åt 4 fulla tallrikar med mat + efterrätt på det.

Efterrätterna var otroliga! Det fanns chokladmousse, hallonmousse, citronmousse, ris ála malta, tårtor, marängswiss, chokladbollar, knäck och massa julgodis.

Om vi blev mätta?
Jo, redan efter första tallriken!



Det var många barn där, så efter en stund blev det fart på Julle och alla andra barn.
Det fanns leksaker där som dom roade sig med när dom hade ätit klart.

Barnen slocknade snabbt när vi fått in allt i bilen och började rulla hemåt.



En mycket trevlig och god utflykt!

Vi är på väg till Dössberget i Bjursås för...

mms_img59363 (MMS)

Vi är på väg till Dössberget i Bjursås för att äta julbord :-) och jag är svinhungrig!


Livia 5 månader.

I tisdags blev Livia 5 månader gammal.

Idag har jag läst för fullt om vår nya kamera som är en Nikon D3100.
Det följde med en jätte bra bok om hur man lyckas fota som ett proffs.
Också fick jag en STOR bok av Johan om fotografering. Så jag har mycket att läsa :)

Medan Julle sov middag lekte jag och Livia lite med kameran...



Har inte gjort så mycket mer idag.
Åkt pulka och gjort snö-änglar, som vi kommer att göra varje dag så länge det är snö på marken :)

Min Dag

Jag har haft en helt underbar dag idag! Kunde inte ha blivit bättre!
Vi har varit ute i snön, åkt pulka, gungat och gjort snö-änglar :)
Det bästa som finns! Och barnen älskar också snön, lika mycket som sin mamma!





Vi har haft besök från och till hela dagen. Jag har fått massa presenter som hudprodukter, bok, bok om fotografering, chokladask, triss-lotter, blomma, servetter med tryck på "Välkommen till Johan, Linda, Julius och Livia", presentkort på Åhléns och Jeans and more samt en systemkamera som jag och Johan fått i present/julklapp.

Vi har fikat, fikat, fikat och fikat :) - Japp, 4 gånger exakt!



Det blev visst bara bilder på barnen, men dom är ju det bästa
jag har och som gör mina dagar värda allt och lite till ♥

Idag är ingen vanlig dag...

...för det är min födelsedag!

Tänk att jag faktiskt fick en vit födelsedag (!).
Ärligt, så trodde jag inte det, men gudarna måste ha hört min önskan :)
Den bästa presenten är att få snö på min födelsedag!
Speciellt så pass mycket att man kan göra snöänglar :)

Idag har vi lite öppet hus. Ska försöka ta massa bilder och dela med mig senare ikväll.
Ni ska få sukta lite av denna bild så länge :)


Kvällsfika...



Har laddat hem ett fotoprogram Photoscape, det är ju jätte kul att fixa och trixa med bilder :)

Sköldpaddans nya vän...



När dom bytte våra yttedörrar fick vi flytta alla prylar i hallen, spegeln hamnade på golvet. Då uppfann sköldpaddan någonting intressant!

Han kanske saknar en livskamrat...

Får väl ställa ner spegeln någon gång då och då så att han inte tror att han är ensam :)

Favvokulan...

Bortsett från Johans förstås..hahaha


Det är många som reagerat på att vi är tidiga med att sätta upp granen...

- När sätter ni upp granen?


Jag tycker inte alls att vi är tidiga. I min familj har vi alltid varit ännu tidigare! Morsan har julpyntat och satt upp granen i typ november (!). Johans familj brukade sätta upp granen till lucia.
Jag vill hinna njuta utav den så länge som möjligt. Det är ju inte så bara att fixa en riktig gran, och sen ska man kasta ut den 2 dagar senare...då känns det ju meningslöst att anstränga sig så mycket!

Nu ska jag placera julklapparna under granen!

Granen...



Vi fick kapa av den lite i toppen. Visst är den stor?
Herregud, jag som hade tänkt mig att vi skulle ah en liten liten gran, som typ var hälften så lång :) Men den var ju sååå billig!



Barnen gillar granen! Livia kan ligga på golvet och titta på den i timmar!



En färdig gran. Skulle kunna ha lika mycket till i den, men vill inte ha för mycket heller. Det är ändå 3st paket glitter - 15m! Hade varit fint med lite julklappar under granen, men vet inte om jag vågar lägga dit dom...finns ju en risk att dom kommer bli öppnade före julafton då :)

Bor man i ett stort hus, typ herrgård, så är ju dessa granar jätte fina!
I en lägenhet blir den ju lite för stor :)

Ska man ha en gran så ska man!

Gran inne i bilen!

Idag besökte vi julmarknaden på Gammelgården.
Köpte lite knäck, saffrans-skorpor och lussekatter.

Förra året hade vi ingen gran, men i år kände vi att vi ville ha det, för Julles skull :)
Så vi köpte även med oss en Kungsgran för 250kr, billigt som sjutton ju!
Vi som är skogsägare också köper vi en julgran...haha

Den var inpacketerad så vi körde in den inne i bilen, om den fick plats? Självklart, vi har världens största bil ju! Allt får plats i våran monsterbil :)



Granen är verkligen MEGA STOR! Och MEGA tät! Helt underbart vacker är den!
Ikväll har vi pyntat och pyntat. Julle skulle hänga alla kulor!
Stjärnan ser lite fjuttig ut då granen är så stor.
Måset även köpa mer glitter och fler kulor för det räckte inte, då kan ni tänka er hur stor den är!

Bilder på den kommer i morgon...

Liberoklubben

Jag har lyckats samla ihop över 2.000 poäng på Liberoklubben.
Poäng som man samlar när man köper blöjor, våtresvetter, krämer och dylikt.

Problemet är nu:
- Vad ska jag göra med dessa poäng?

Det finns massa prylar som man kan byta mot poängen, men inget som jag känner att jag vill ha.
Finns t.ex babymössa, pyjamas, pekbok, spegel, dans-cd, baby-mobil...

Jag får fundera lite...
Tror att det blir antingen denna, en tygpåse med figurer

eller denna, en handdocka.

Jag ser det snöar...

Äntligen kommer det lite mer snö, dock kommer det förmodligen inte att ligga kvar på marken särskilt länge. Men på onsdag ska det bannemig vara vitt ute för då är det min födelsedag - det har ALLTID varit snö då!

Idag är Julle med mormor och morfar till någon strutsfarm i Borlänge.
Kul för honom att få tillbringa lite tid med dom. Hörde rykten om att dom även besökte "Barnens Hus" :)

Ikväll kommer brorsan och Bea hit. Vi ska bjuda på lite mat. Om allt går som planerat så blir det jordärtskocksoppa till förrätt och ugnsgrillad kyckling innerfilé med morotsstomp till varmrätt. Sen blir det årets första glögg!

Skön lördag!

Praliner till kaffet :-)

mms_img75382 (MMS)

Praliner till kaffet :-)


Mat på grand hotell säger bara mmmn....

mms_img44931 (MMS)

Mat på grand hotell säger bara mmmn....


Jihooo Jihaaa

Ett steg närmare målet!

Det har gått 3 månader sedan jag började träna.
Jag har gått ner 3kg, väger nu 60kg.
Minskat 3cm i lår, rumpa och midja. Överarmen har blivit 1cm större.
Över bröstet har jag minskat 8cm (!), det hade jag ju lugnt kunnat behålla som det var!
Tuttarna är som bortblåsta, platta och sladdriga. Skulle vilja ta lite från magen och ge till tuttarna istället :)

Jag kommer nu i mina G-Star jeans i stl 27 samt mina blå chinos.
Känns så skönt. Slipper jag endast använda Fornarina jeansen i stl 29, som nu sitter lite slappt - kanske blir lite tightare om jag tvättar dom :)

Mitt mål är att komma i mina skinny jeans som är stl 25.

Detta ska jag fira med Jessica ikväll.
Vi har bokat bord på Grand Hotell :)


Har pysslat ihop kylskåpsmagneter :-)

mms_img52415 (MMS)

Har pysslat ihop kylskåpsmagneter :-)


En pepparkaksgran, dock har Julle redan tj...

mms_img33722 (MMS)

En pepparkaksgran, dock har Julle redan tjuvat åt sig de 2 översta bitarna.


pepparkaksbak

Igår bakade vi pepparkakor på e.m, dock försvann degen snabbt och nästan alla huvuden på alla kakor...



Några färdiga kakor efter dekorering med kristyr och glitterkristyr (som aldrig torkar!).



Imorse satt vi bänkade framför tv:n när julkalenderns första avsnitt började. Tycker att det verkar bli en bra julkalender i år. Julle tyckte den var lite läskig i början, men sen när barnet kom tyckte han det blev spännande :)
Han öppnade även första luckan och fann: CHOKLAD!



Idag ska vi köpa mer pepparkaksdeg och baka, baka, baka!

RSS 2.0