Nya tag.

Var ju på jobbintervju innan påsken, om ni minns det. Precis efter att jag hade tatuerat mig. Det var på Systembolaget. Fick inte det jobbet. Vad kan jag skylla på? Många som sökte. Ingen bra idé att vara nytatuerad innan en intervju. Dåligt påläst. Nej, finns nog inget att skylla på egentligen. Jag gjorde väl dåligt ifrån mig. 

Ingen idé att hänga läpp för det! För imorgon ska jag på en ny intervju. Denna gång på Kommunen. Samma ställe där jag har jobbat tidigare. Som personlig assistent. Var egentligen sugen på att prova någonting nytt, för en gångs skull. Men på alla ställen som jag har sökt verkar dom vara otroligt sega på att bli klara med semesterscheman. Jag har ringt flera gången.

- Vi håller på och går igenom scheman och alla ansökningar, men är inte klara än.

- Ok, då återkommer jag nästa vecka, säger jag då.
- Ja, gör det!

Till slut orkade jag inte vänta längre. Jag vill ju veta NU om jag får jobba eller inte, eftersom Johan blir hemma från 1 juni. Jag ringde gamla chefen, The big boss. Hon blev överraskande glad och sa direkt att jag kunde få jobba hela sommaren. Så det verkar ju nästintill klart redan. Ska träffa bemanningen imorgon och skriva i pappren o.s.v. Det känns bra. Ska ändå bli kul. Dom är så góa alla som jobbar där.

Håller tummarna för att det ska bli bra nu!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0