Hemma!

Nu är vi hemma igen. Skönt. Men tråkigt att det regnar. Samt att de fortfarande inte har sopat på gården. Att de ska vara så sega!? 

Vi hade en mysig påskafton med god middag på kvällen tillsammans med moster Anna, Per, Jacke och kusinerna Andreas och Isabella. Samt morbror Ronny och Bea. Trötta som vi småbarnsföräldrar är så blev det inte så sent. På påskdagen var det tänkt att vi skulle åka och titta på skoter-cross-tävling i Funäsdalen, mest för Julius skull, han hade nog gillat det, men så blev det inte. Han fick ta sig en lååång skotertur med morfar ist. sista för i år! sen bakade han och jag kladdkaka som vi mumsade på kvällen då vi fick besök av en annan Ludvikabo-familj. 

För er som undrar så blev det ingen slalomåkning för oss denna gång. Inte för någon i familjen. Men vi lyckades iaf få på Julle pjäxorna. Så dom provade han och gick omkring i både inomhus och utomhus. Stod på skidorna gjorde han också. Men bara i 2 sekunder. Sen blev det protest.



Idag har vi bara åkt bil. Packat upp. Handlat mat. Barnen fick bada tillsammans för första gången i badkaret. Då gick det till och med bra att tvätta håret på Julle (!) utan skrik och protest.

Johan är ledig även denna vecka. I morgon blir det nog en sväng till öppna förskolan. Det är fotografering där hela dagen. Tänkte se om det finns någon tid ledig så vi kan ta en familjebild :) Är nog hemma även på onsdag. Men sen åker vi till gården i Avesta i några dagar och njuter av lantlivet :)

Kommentarer
Postat av: Emma

Hej Linda! Härligt med fjällsemester men hemma bäst ;) jag vet en tjej som ska avboka sin fototid kl 11.30 inom. Ni kanske kan ta den :) kram!

2012-04-09 @ 23:16:53
URL: http://emmajohanbebis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0